'/> Resep Cireng Krispi Anti Gagal - Husband Chef

Resep Cireng Krispi Anti Gagal

Rengkak Rengkak!

Pilari ideu resep chireng crispy unik anu tiasa manjakan létah anjeun? Resep crispy anu ngeunah ayeuna keur dipilarian ku pamaké sabudeureun urang, meureun sababaraha anjeun. Baheula, jalma-jalma ngagunakeun internét dina gadgetna pikeun nampilkeun inpormasi sareng gambar pikeun dianggo salaku inspirasi. Waktos ieu, kuring bakal ngabagi tutorial ngeunaan cara ngadamel biwir garing anu ngeunah pisan, supados henteu sesah teuing, tapi henteu gampang. Upami dilakukeun salah, hasilna bakal henteu nyugemakeun sareng umumna henteu pikaresepeun. Sanajan nikmat Cireng Krispi kudu boga bau jeung rasa anu bisa ngagoda létah urang.

Seueur hal anu mangaruhan kualitas rasa Cireng Krispi, ti jinis bahan, pilihan bahan seger dugi ka cara nyiapkeun sareng ngalayanan. Tong hariwang upami anjeun hoyong ngadamel chireng krispi anu enak di bumi, sabab upami anjeun terang trik ieu, masakan ieu tiasa janten saréat nyata. Salajengna nyaéta poto Chiren Crispy anu tiasa dianggo salaku ideu.

Nya, waktos ieu urang nyobian ngadamel Chireng Crispy di bumi. Upami anjeun nyederhanakeun bahan-bahanna, tuangeun ieu tiasa mangpaat pikeun ngajaga kaséhatan awak sareng sadayana kulawarga. Anjeun tiasa ngadamel Cireng Krispi nganggo 12 bahan anu béda sareng 13 léngkah. Kieu kumaha carana nyiapkeun tuangeun.

Crispy chireng (kotota) mangrupikeun resep anu kuring kéngingkeun ti kantin karesep indung kuring nalika kuring sakola sareng langsung dimasak kanggo tuangeun sakola nostalgia.

Bahan sareng rempah anu diperyogikeun pikeun ngadamel Chireng Crispy:

  1. 1 kg tipung tapioka / tipung gandum
  2. Cukup cai pikeun ngagolak
  3. rempah taneuh
  4. 5 cengkéh bawang bodas
  5. 2 séndok uyah
  6. saeutik gula
  7. 1 séndok téh rasa
  8. saos bumbu
  9. 1 séndok aci jagong
  10. 2 sendok tipung béas
  11. 1 séndok téh uyah
  12. 1/4 séndok téh rasa

Resep seblak Crispy:

  1. grinding bumbu.
  2. Nyiapkeun aci jeung nambahkeun rempah taneuh, campur gancang.
  3. Tambahkeun cai nu ngagolak saeutik-saeutik.
  4. Aduk rata jeung sendok ambéh teu panas, ati ulah nyieun teuing cair.
  5. Lamun tékstur ieu hartina aya cukup cai, ngan knead kalawan leungeun anjeun nepi ka rata. Héy, rada haneut.
  6. Ukur deui.
  7. Ieu bentuk tabung. Bagikeun kana 5 bagian.
  8. Diperkirakeun rada tiis sareng angin. Lajeng lapisan ipis. Anjeun tiasa langsung ngagoreng atanapi angkat ka lengkah satuluyna pikeun ngagoreng.
  9. Nyiapkeun brine. Tambahkeun cai nepi ka jadi rada cair.
  10. Gulung adonan.
  11. Dip dina saos sakali dina.
  12. Goreng nepi ka warna coklat.
  13. Hidangkeun panas kalayan saos cabe atawa saos cabe saeutik. pikeun ngarasakeun

Hatur nuhun pikeun ngagunakeun resep anu disayogikeun ku tim kami di dieu. Kami ngarepkeun resep Cireng Krispi saderhana di luhur bakal ngabantosan anjeun ngadamel tuangeun anu pikaresepeun pikeun kulawarga / babaturan anjeun sareng masihan inspirasi pikeun ngamimitian usaha masak. Kuring miharep éta mantuan jeung alus tuah!

Link copied to clipboard.