'/> Resep Cireng Salju (Rujak Cireng) Anti Gagal - Husband Chef

Resep Cireng Salju (Rujak Cireng) Anti Gagal

Rujak Tsiren

Pilari léngkah anu gampang pikeun nyiapkeun Siring Siring (Rujak Siring) anu unik sareng nikmat? Siréng Siréng (Rujak Siréng) Kumaha cara nyieun ide nu matak teu bisa ngomong. Jalma-jalma parantos diajar ngagunakeun Internét dina telepon sélulér pikeun milarian inpormasi sareng gambar anu tiasa dianggo salaku ide. Muhun, waktos ieu abdi bade babagi sareng anjeun resep pikeun ngalayanan Jarum Suntik Rujak, ngeunah jeung teu hese nyiapkeun. Dina prosés anu salah, hasilna bakal henteu nyugemakeun sareng hambar. Sanajan Siréng Salju (Rujak Siréng) amis pisan, tapi kudu boga rasa jeung rasa anu bisa nguji rasa urang.

Aya seueur faktor anu mangaruhan kana rasa Sireng Salju (Rujak Sireng), mimiti ti jinis bahan, teras tina pilihan bahan seger dugi ka ngolah sareng ngalayanan. Lamun hayang nyieun yin salu (rujak cireng) nikmat di imah, ulah salempang sabab lamun nyaho trik ieu, masakan ieu bisa jadi masakan husus. Ieu di handap aya poto Sirén Salju (Rujak Siréng) nu bisa dijadikeun conto.

Di handap ieu aya sababaraha tip sareng trik pikeun ngembang Siring Salju (Rujac Sirén). Anjeun tiasa ngadamel Rujak Cireng kalayan 16 bahan sareng 5 tingkatan karajinan. Ieu kumaha eta disiapkeun.

Abdi damel ti SMA, tapi teu terang namina. Hehehe, ternyata ngaran Boom teh Cireng Salju yah wkwkwk. Abdi resep ngalakukeun ieu kusabab éta gancang pisan. Sumpahna gancang pisan! Butuh 15 menit, éta gampang pisan. Upami anjeun parantos tuang ieu, tong nganggo Sambel². Ayeuna masakan ieu perlu ngagunakeun rempah amis rujak sangkan kuat. Hejo 😁

Bahan jeung bungbu anu dipaké pikeun nyieun Jarum Suntik Rujak:

  1. adonan baseuh
  2. 1 séndok bubuk tapioka
  3. 100 ml cai
  4. 5 cengkéh bawang bodas
  5. 1 séndok téh tincture bubuk
  6. 1 séndok uyah
  7. 1/2 séndok téh témpél udang (piceun lamun anjeun teu resep eta)
  8. adonan garing
  9. 10 sendok tepung tapioka
  10. Bumbu Rujak (Uleg)
  11. 2 saparapat bawang bodas
  12. 6 cabe rawit (sesuai selera)
  13. 3 siki asam jawa
  14. 50 gram gula coklat alus
  15. Cukup gula, uyah jeung kecap.
  16. 100 ml cai

Kumaha ngabentuk snowman (jarum suntik rujak).

  1. Campur bawang bodas, uyah, lada bubuk jeung cengkéh. Campur cai jeung 1 séndok bubuk tapioka. Masak dina seuneu nepi ka jelas.
  2. Nyiapkeun mangkok pinuh ku adonan garing. Tuang bubuk baseuh. Gently mix nepi ka rata. (Tip: Coba ulah mencet handap nalika nyampur adonan, jadi adonan teu ngabeledug bari dipanggang. Nepi ka rata.)
  3. Bentuk adonan sakumaha dipikahoyongna. Simpen dina kulkas. (Lamun di goreng geura 😅)
  4. Nyemprotkeun jarum suntik dina minyak panas dugi ka ngambang, aduk, angkat sareng sajikeun.
  5. Bumbu Rujak. Tambahkeun kabéh bahan, aduk nepi ka kentel. Angkat sareng siap tuang!

Kumaha: Naha leres? Cara Nyipta Sirine Saljun (Rujak Sirine) anu tiasa dilakukeun di bumi. sing salamet!

Link copied to clipboard.