Resep Cireng mlethuh, Sempurna

Pilari inspirasi resep Cireng mletuh unik anu bakal ngagoda létah anjeun? Resep ngeunah cireng mletuh ayeuna nuju dipilarian ku seueur pangguna di sabudeureun urang, anjeun tiasa janten salah sahijina. Netizen biasa ngagunakeun Internét pikeun milarian inpormasi ngeunaan poto dina smartphone. Sareng dina waktos ieu, kuring bakal ngabagi pelajaran ngeunaan cara ngagunakeun metode jarum suntik Mletuh pikeun ngajantenkeun basa anu pikaresepeun sareng nangtang. Upami éta palsu, hasilna bakal kosong sareng henteu pikaresepeun. Sanajan sirop amis Anjeun kedah seungit jeung hambar, éta bisa ngakibatkeun leungitna napsu.
Cara gawéna jeung cara penyajianna, mimitina jenis bahan terus pilihan bahan seger, loba faktor anu mangaruhan kana kualitas rasa Sireng Mletuh. Dimana wae anjeun, lamun hayang nyieun muncrat mlechukh nikmat, ulah salempang, sabab lamun anjeun geus nyaho resep, masakan ieu bisa jadi masakan husus. Dina lengkah saterusna, anjeun tiasa nganggo jarum suntik laleur pikeun ngagambar gambar.
Ieu sababaraha cara anu gampang sareng merenah pikeun ngalakukeun Cireng mlethuh anu siap angkat. Anjeun tiasa nyiptakeun resep anjeun nyalira nganggo 6 bahan sareng 3 léngkah. Ieu léngkah-léngkah masak.
Aya aci... sakadar ide
Sireng Mletu: Bahan anu diperlukeun pikeun nyieun Sireng Mletu
- 2 gelas tipung aci
- 3 kuintal bawang bodas (udang)
- 2 kemiri (suku)
- Uyah, Raiko
- Minyak sayur
- 1/2 cangkir cai panas
Kumaha carana masak chirreng mehu
- 2 sendok tipung jeung satengah gelas cai, bawang bodas, oleg hazelnuts.
- Saatos kneading tipung, tambahkeun sésana aci jeung tipung (ninggalkeun saeutik ambéh tepung teu nempel kana leungeun anjeun) jeung mix nepi ka meunang hiji solid, tipung datar.
- Panas minyak, knead tepung dina panas low. Garing di luar, di jero atawa di luar, antosan dugi ka siap, dilayanan ... snack keur sakabeh kulawarga.
Kumaha aranjeunna? Gampang, leres? Kieu kumaha carana ngumpulna kanggo dianggo sareng sirineu buatan bumi. Mudah-mudahan tiasa dianggo sareng seneng-seneng!