'/> Resep Cireng Bumbu Rujak, Lezat Sekali - Husband Chef

Resep Cireng Bumbu Rujak, Lezat Sekali

Stříkačka Rozak Koření

Hledáte jedinečný recept proti selhání? Lidé již použili Apogo Mobile Internet k získání informací o obrázcích pro inspiraci. V tomto příspěvku se podělím o návod, jak si objednat tento lahodný recept na koření stříkačka ruzak tak, aby to nebylo těžké ani snadné. Pokud jej zpracujete nesprávně, nebude bez chuti a lahodné. Přestože je Cireng Bumbu Rujak lahodný, měl by mít vůni a chuť odpovídající naší chuti.

Existuje několik faktorů, které ovlivňují kvalitu Cireng Bumbu Rujak. Nemusíte se bát, pokud chcete mít doma lahodný sireng bumbu ruzak mitupta, protože pokud znáte techniku, může jít o speciální pokrm. Níže jsou uvedeny obrázky související s Cireng Bumbu Rujak, které můžete použít jako inspiraci.

Ne, tentokrát se snažíme doma vyrobit Sireng Bumbu Rujak. Toto jídlo, které je stále vyrobeno z běžných surovin, může poskytnout výhody pro udržení zdraví vašeho těla a rodiny. Maso v Cireng Bumbu Rujak můžete použít s použitím 18 různých ingrediencí a 9 kroků ohřevu. Zde je návod, jak to zchladit.

Oblíbený zdroj jídla všech: libutan6.com #Cookpadcommunity_Tangerang #Cookpadcommunity_id

Neobvyklé přísady a koření pro výrobu Sireng Bumbu Rujak:

  1. Sušící materiály:
  2. 150 g směsi ságo / tapiokové mouky + 2 lžíce pšeničné mouky
  3. Hlavní přísady:
  4. 50 g ságo / tapiokové mouky
  5. 150 ml obyčejné vody pokojové teploty
  6. 2 stroužky stroužky česneku
  7. 3/4 lžičky soli
  8. 1/2 lžičky vývaru v prášku
  9. 1/4 lžičky prášku
  10. 1 najemno nakrájená zelená cibulka (nebo celer)
  11. Koření Rozak:
  12. 75 gramů hnědého cukru
  13. 3 ks červené papriky / podle chuti
  14. 1 stroužek česneku
  15. 1/2 lžičky pasty z grilovaných krevet
  16. 1/2 lžičky soli
  17. 1 polévková lžíce tamarindového vodného roztoku
  18. Dostatek horkého vzduchu

Pracovní krok Sireng Spice Ruzak

  1. Do středně velké mísy přidejte sušené ingredience (směs tapiokové mouky a pšeničné mouky). Míchejte, dokud se dobře nesmíchá.
  2. Udělejte si teflonovou pánev, dobře promíchejte s 50 g ságové / tapiokové mouky, jemně nasekaným česnekem, solí, vývarem, černým pepřem, nakrájenou zelenou cibulkou a vodou. (Do sušených surovin dávám celerové listy).
  3. Suroviny vařte, dokud nebudou mít asi osmnáct a průhlednou barvu.
  4. Horký předkrm ihned nalijte do mísy se sušenou moukou. Nanášejte jemně rukama (pozor, protože je horký), pouze rozetřete špičkou prstu.
  5. Jakmile je horké, dlouze nanášejte máslo ručním žebříkem, dokud není zázvor dobře promíchán a rozpuštěn.
  6. Špetku zázvoru vyválejte do plochého tvaru. Věřte, dokud výzva k modlitbě neskončí.
  7. Rozehřejte trochu oleje na vaření, pomocí ohně stiskněte funkci oleje na vaření, aby byl mírně měkký a suchý. Nesmažíme moc dlouho, bude tuhá, dostatečně na to, aby se nesnížil tlak, čili je uvařená. Vyjmeme s bylinkovým dresinkem, scedíme a podáváme horké.
  8. Všechny ingredience salátu rozmixujte do hladka. Přidejte tamarindovou vodu a horkou vodu a míchejte, dokud není směs hladká.
  9. Stříkačka je připravena k podávání s přípravkem Sambal Rozak.

Jak? není to snadné? Takto si můžete vyrobit injekční bumbu ruzak, který můžete cvičit doma. Hodně štěstí a štěstí!

Link copied to clipboard.