'/> Resep Cireng isi praktis Anti Gagal - Husband Chef

Resep Cireng isi praktis Anti Gagal

Kontrollige treeningu sisu

Kas otsite inspiratsiooni, kuidas tulla toime ainulaadse praktilise tagasilöögiga? Noored emad kasutasid oma seadmetes internetti fotode kohta inspiratsiooni saamiseks. Selles artiklis näitan teile samme, kuidas leida praktiline viis Kengangi muutmiseks Cirengiks, see on ideaalne lahendus, see pole keeruline ega lihtne. Kui seda korralikult ei töödelda, ei maitse see hästi ega isegi maitse. Tegelikult peaks maitsval chirengil olema aroom ja maitse, mis rahuldavad meie maitse.

Alates koostisosade tüübist ja värskeimatest koostisosadest kuni nende valmistamise ja serveerimiseni – paljud Cirengi praktilise sisuga asjad on mingil määral seotud maitse kvaliteediga. Kui otsite praktilist Cireng mitappa, mis maitseb kodus suurepäraselt, ärge muretsege, sest see elegantne roog võib olla väga eriline maiuspala, kui teate seda nippi. Järgnevat pilti kasutatakse koos Cirengi juhendi sisuga, mida saate teha waisaaniga.

Portsjonite arv, mida saab praktiliselt Damela Cirengi täitmiseks serveerida, on 15 tükki. Nii et sellisest portsjonihunnikust piisab, et ennast ära toita, rääkimata oma armsast perest.

Eks teeme seekord proovi, paneme Sirengi ise kodus sisu tegema. See lihtsatest koostisosadest valmistatud toit võib aga olla kasulik terve keha säilitamisel. Praktilise sisuga chireng mitupta saad valmistada 14 koostisosast ja 5 kuumusastmest. Allpool on kudumise etapid.

Väga maitsev, õrn, pildil on ainult 2, ülejäänud on praetud leopardid, kohe maitsev ... proovi

Cirengi protsessi valmistamisel kasutatud koostisained ja vürtsid:

  1. Materjali koostis:
  2. 2 kana tükki
  3. PC 1. susisemine
  4. Kuidas teile basso käepide meeldib
  5. Vajalikud vürtsid:
  6. 3 punase sibula nelki
  7. 1 küüslauguküünt
  8. Kuum Cayenne'i pipar, nagu soovite
  9. Pool väikest toidukotti
  10. Kaneeli koor:
  11. 8 spl nisujahu
  12. 10 supilusikatäit tärklist
  13. näputäis soola
  14. Ilm on väga soe

Kuidas Cirengi praktika sisu pähe õppida

  1. Keeda umbes 2 tassi vett
  2. Lisame kalamana jahu tärklise ja näpuotsatäie soolaga ning segame.. Peale vee keemist lisa veidi vett ja vala kõhklemata.. Sega korralikult, kuni see veidi jahtub.
  3. Valmista täidis, segades jahvatatud maitseained, lisades lihapallid, vorst, kana... Keeda.
  4. Seejärel printige karpide täidis, ärge unustage neid jahuga üle puistata, et need kokku ei kleepuks.
  5. Prae veidi keskmisel kuumusel..tõsta ja nõruta..serveri

Kuidas läheb, kas pole lihtne? Siin on mõned praktilised Cirengi materjalid, mida saate kodus valmistada. Edu ja head sambokit!

Link copied to clipboard.