'/> Resep Cireng kuah pedas, Lezat - Husband Chef

Resep Cireng kuah pedas, Lezat

saos saos panas

Pilari inspirasi pikeun resep Saos Panas Cireng anu sampurna sareng unik? Ayeuna, pamaké di sabudeureun urang keur néangan cara nyieun Cireng Anti Gagal Saus Panas, meureun anjeun salah sahijina. Jalma biasa ngagunakeun internét dina alatna pikeun meunangkeun inpormasi ngeunaan gambar anu tiasa dianggo salaku conto. Diposting Kali ieu abdi bade ngabagikeun pituduh lengkah-demi-lengkah kumaha cara ngadamel sambel pedas Ciringe anu matak ngahuleng. Teu hésé pisan nyiapkeun, tapi ogé teu gampang. Upami pamrosésan henteu leres, hasilna bakal seger sareng henteu pikaresepeun. Sanajan sambel pedas Cireng nu ngeunah kudu boga rasa jeung rasa nu bisa ngagoda rasa urang.

Seueur hal anu mangaruhan kualitas rasa Saos Cireng Panas, ti jinis bahan, pilihan bahan seger dugi ka cara diolah sareng dilayanan. Anjeun teu kedah hariwang upami anjeun hoyong ngadamel sambel chireng anu enak di bumi, sabab upami anjeun terang trikna, éta tiasa janten tuangeun khusus. Di handap ieu aya poto anu patali jeung Saos Cireng Panas anu bisa dijadikeun conto.

Muhun, waktos ieu urang badé nyobian, urang badé ngadamel Saos Pedas Cireng sorangan di bumi. Lengket kana bahan-bahan anu sederhana, ieu kadaharan tiasa mangpaat pikeun ngajaga awak urang sehat. Anjeun tiasa ngadamel Saos Cireng Panas nganggo 15 rupa bahan sareng 6 léngkah ngolah. Ieu tahapan masak.

Lamun keur hujan, ngeunah dahar siga kieu :)

Bahan jeung bumbu nu diperlukeun pikeun nyieun sambel Cireng:

  1. Bahan atah
  2. 7 séndok tepung
  3. 5 séndok tepung tapioka
  4. secukupnya bumbu
  5. uyah secukupnya
  6. 3 siung bawang bodas
  7. cabe taneuh cukup
  8. bahan saos
  9. 3 siung bawang beureum
  10. 3 siung bawang bodas
  11. gula beureum secukupnya
  12. cukup asem
  13. uyah secukupnya
  14. secukupnya bumbu
  15. 5 cabe rawit (opsional)

Léngkah-léngkah nyieun Saos Cireng Panas

  1. Mash bawang jeung campur kabéh bahan dina 1 jeung nambahkeun cai, campur
  2. Ngadamel bal" teras pencét éta, kulub cai panas sareng tambahkeun sakedik-sakedik dugi ka kulub
  3. Upami aya anu nempel di luhur, angkat saatos ngagoreng.
  4. Pikeun saos, campur kabéh bahan (lada, bawang, potong).
  5. Panaskeun cai saeutik, tuluy tuang sadayana kana panci/pan.
  6. Nalika ngagolak, pariksa rasa, lamun geus siap, tuang saos kana panci.

Kumaha? Ieu gampang, katuhu? Kieu kumaha carana ngadamel Saos Cireng Panas anu tiasa dipraktékkeun di bumi. Daya tahan!

Link copied to clipboard.