'/> Resep 🍟Cireng Salju Sambel Rujak🍟 yang Enak - Husband Chef

Resep 🍟Cireng Salju Sambel Rujak🍟 yang Enak

🍟Chereng Salyu Sambel Rujak🍟

"Léngkah gampang masak 🍟Cereng Salju Sambel Rujak🍟", "Enak sareng unik?", "Cara masak anu gampang sareng salah sahijina tiasa janten réréncangan urang. Jalma ngagunakeun internét dina ponsel pikeun ningali inpormasi sareng ngartos sareng ngalaman gambar. . . Sareng waktos ieu, kumaha urang nawiskeun resep anu ngeunah?" Abdi badé ngabagikeun léngkah-léngkah ngadamel 🍟Cireng Salju Sambel Rujak🍟 rumit pisan sareng sederhana. Upami dilakukeun teu leres, hasilna bakal henteu nyugemakeun sareng malah hambar. Sanajan 🍟Cireng Salju Sambel Rujak🍟 ngeunah pisan, tapi kudu aya ambu jeung rasa nu bakal nguji rasa urang.

Aya sababaraha faktor anu mangaruhan rasa 🍟Cireng Salju Sambel Rujak🍟 ti jenis bahan nepi ka pilihan bahan seger jeung cara masak sarta ngalayanan. 🍟Cireng Salju Sambel Rujak🍟 Upami anjeun hoyong ngadamel dessert dimana waé, tong hariwang sabab upami anjeun terang metodena, masakan ieu tiasa janten tuangeun khusus. Salajengna, gambar anu aya hubunganana sareng 🍟Cireng Salju Sambel Rujak🍟 tiasa janten eunteung.

Ieu sababaraha cara anu gampang sareng praktis anjeun tiasa ngalamar karajinan 🍟Cireng Salju Sambel Rujak🍟. 🍟Cireng Salju Sambel Rujak🍟 Anjeun tiasa masak ku 11 rupa bahan sareng 8 léngkah ngolah. Ieu léngkah-léngkah masak.

Sok hayang goreng, da puguh ari kaluar mah.. Atuh ari nu ketan, ketan jeung lada mah geuning.

🍟Cireng Salju Sambel Rujak🍟 Bahan jeung bungbu anu digunakeun dina persiapan:-

  1. 200 gr aci sagu/bubuk (kuring make sagu di kebon)
  2. 1 Liq
  3. 3 liter bawang bodas
  4. 1 siung bawang beureum
  5. 3/4 séndok téh uyah
  6. 1/4 séndok téh lada
  7. 1/2 séndok téh bumbu (opsional)
  8. 200 ml cai
  9. Bahan Sambal Rujak
  10. 1 cabe beureum (1 enya, panas teuing keur kuring)
  11. Uyah, Gula Jawa, Cai Jawa, Asam Jawa

Léngkah-léngkah masak 🍟Chireng Salyu Sambel Rujak🍟

  1. Bawang hejo potong keureut jeung tempat dina mangkok dieusi bubuk sagu/pati.
  2. Tambahkeun uyah, bawang beureum, bawang bodas, lada sarta rempah. Siapkeun panci, tambahkeun bumbu alus, cai jeung 1 sdm sagu/aci jeung aduk rata.
  3. Lajeng masak eta dina panas low dugi campuran janten kandel tur jelas.
  4. Teundeun dina wadah anu dieusi tipung.
  5. Campur ogé. Ati-ati adi. Bilih ngajerit... Mun aya nu repeh sigana teu acan dilereskeun
  6. adonan buleud datar.
  7. Teras tumis kana api leutik dugi ka lemes.
  8. Simpen sanggeus ngagolak. Tambahkeun cabe, gula beureum, marinade jeung uyah. Éta siap dicampurkeun sareng ziring panas. Upami anjeun hoyong nganggo saos, anjeun tiasa. Anjeunna ngagaduhan tés anu saé.

Hatur nuhun pikeun ngagunakeun resep kami geus disadiakeun di dieu. Kami ngarepkeun pisan, persiapan 🍟Cireng Salju Sambel Rujak🍟 di luhur tiasa ngabantosan anjeun nyiapkeun tuangeun anu lezat pikeun kulawarga / babaturan anjeun sareng janten ide pikeun anjeun anu hoyong ngajual produk. Kabagjaan!

Link copied to clipboard.